μια παραδοσιακή σμυρνέικη συνταγή με χυλοπίτες απο βουβαλίσιο γάλα
Μενού
Από το μενού ξεχωρίζουν το παραδοσιακό χοιρινό ρόστο, τα σκιουφιχτά μακαρόνια, το κριθαρότο και ο καλόγηρος τα οποία μπορείς να συνοδεύσεις με τσικουδιά απ’ τα Χανιά της Κρήτης ή και με παραδοσιακή ψημένη ρακή απ’ την Αμοργό.
παραδοσιακό πιάτο από την Απείρανθο Νάξου με σκόρδο και μυρωδικά, σιγομαγειρεμένο 4 ώρες σε κόκκινο κρασί και σάλτσα ντομάτας. Συνοδεύεται από παπαρδέλες
σε ψωμί brioche με 100% μοσχαρίσιο μπιφτέκι, κατσικίσιο τυρί, iceberg, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαρμελάδα ντομάτας. Συνοδεύεται από φρέσκες τηγανητές πατάτες ή πράσινη σαλάτα και ντιπ από μαγιονέζα τρούφας